Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Cubelles impulsa un projecte educatiu i de sensibilització sobre els hàbitats marins

Avatar photo

Quaranta alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Cubelles participaran aquest trimestre en el projecte de servei comunitari “Zero residus a les platges del Garraf” impulsat per l’Ajuntament, el Consell Comarcal del Garraf i en col·laboració amb l’Associació Cetàcea.

L’objectiu del projecte és doble. Per una banda, es tracta de conscienciar a l’alumnat de la problemàtica que la contaminació genera a les platges de Cubelles i l’impacte que té en la biodiversitat. D’altra banda, es pretén promoure el desenvolupament d’un servei comunitari entre l’alumnat i apropar-los al món del voluntariat, la cooperació i la col·laboració.

 

Durant la presentació del projecte, aquest divendres, el regidor de Medi Ambient, Àlex Noheda va parlar de la importància de programes com aquest, que permeten “posar en valor la biodiversitat del territori i conscienciar que el mar no només és un espai d’oci sinó que també és un ecosistema i que existeix tot un món d’éssers vius, tant plantes com animals, que hem de cuidar”.

El programa compta amb una part d’aprenentatge i debat a l’aula i amb una part pràctica, que suposa una sortida a la desembocadura del Foix i les platges de l’entorn per recollir deixalles i analitzar la contaminació.

Aquesta és la quarta edició del programa a l’Institut Cubelles. En aquesta ocasió, els tallers estaran liderats per l’Associació Cetàcea, una entitat centrada en la protecció i conservació dels hàbitats marins.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen − sixteen =

Notícia anterior

Salou celebra aquest dimarts la Festa del Panellet

Notícia següent

Sant Feliu acull el 17è Festival de Cinema de la Mediterrània i el Llevant

Notícies relacionades