Continua el descens d’hospitalitzacions per possible COVID-19 a Sant Camil

En aquest nou balanç, l'Hospital ribetà no registra noves defuncions vinculades al SARS-CoV-2

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

Hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf ha presentat un nou balanç sobre la situació en què es troba l’Hospital de Sant Camil en relació amb la crisi generada per la pandèmia del Coronavirus.

Segons les dades facilitades aquest dijous al matí per l’entitat, la xifra total de persones que han perdut la vida al centre hospitalari a causa del SARS-CoV-2 no varia des de dilluns i es manté en les 78 defuncions des de l’inici de la pandèmia.

D’altra banda, 288 pacients que havien contret la COVID-19 i que havien estat ingressats al centre, ja han rebut l’alta hospitalària; cinc d’elles des de dilluns.  A hores d’ara, Sant Camil continua amb la tendència a la baixa dels darrers dies i només comptabilitza 12 ingressos per possible coronavirus, tot i que se’n desconeix quin és el seu pronòstic.

Alt Penedès

Balanç positiu també per a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès que es manté sense noves víctimes mortals per SARS-CoV-2, malgrat que, des de l’inici de la pandèmia, 32 persones han perdut la vida al centre per aquesta causa.

Pel que fa al número d’ingressats amb possible Covid-19 a l’hospital, aquest cau i registra un total d’onze casos. En relació amb la xifra de pacients confirmats per coronavirus que han rebut l’alta hospitalària avui se situa en 122 persones .