Comença la preinscripció escolar a les Llars d’infants municipals de Sitges

Del 20 de maig al 2 de juny es poden presentar les sol·licituds de forma telemàtica per fer la preinscripció escolar

Imatge d'una escola bressol. (Cedida)

Les famílies ja poden presentar, des d’aquest dimecres i fins al 2 de juny, les sol·licituds per fer la preinscripció escolar dels seus fills de 0 a 2 anys a les Llars d’Infants Municipals de Sitges (El Cercolet i La Moixiganga). Aquest dimecres, 20 de maig, comença el termini per presentar la documentació de forma telemàtica i finalitzarà el 2 de juny.

A partir del dia 29 de maig, i també els dies 1 i 2  de juny , la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sitges faràla preinscripció i la matrícula presencial a les Llars municipals d’infants de manera presencial amb cita prèvia i a l’Espai Jove (carrer Josep Soler Tasis, 4). Per concertar l’entrevista o per a qualsevol consulta es pot trucar al telèfon de la regidoria d’Educació 93 811 42 55 o al correu electrònic educacio@sitges.cat.

Tot el tràmit de presentar les sol·licituds de manera presencial es podrà realitzar amb les mesures de seguretat necessàries tant per a l’atenció a les famílies com  per als treballadors municipals, ja que es compliran les mesures de prevenció sanitàries i d’higiene, i serà obligatori l’ús de mascareta.  A més, s’han realitzat les mesures d’adequació de l’Espai Jove i també s’ha desinfectat, com altres dependències municipals, on es farà atenció al públic.

La publicació del llistat provisional es podrà consultar el divendres 5 de juny a les cartelleres de les Llars d’Infants Municipalsi les reclamacions es podran realitzar els dies 8, 9 i 10 de juny. El sorteig de les places més demandes durant la preinscripció se celebrarà l’11 de juny El llistat definitiu es publicarà el 12 de juny a les cartelleres de les Llars d’Infants i la matrícula es realitzarà del 15 al 19 de juny.

Es pot consultar tot el tràmit i el procediment a la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges: https://www.sitges.cat/serveis/ensenyament/preinscripcio-curs-2020-2021

Llars d’Infants El Cercolet i La Moixiganga  

En total els dos centres educatius ofereixen 100 places per a nadons de 0 a 2 anys amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament emocional i afectiu, físic, motor social i cognitiu dels infants.

  • Oferta de places a la Llar d’Infants El Cercolet

Nascuts 2020* – 8 places

Nascuts 2019 – 18 places

Nascuts 2018 – 21 places

  • Oferta de places a la Llar d’Infants La Moixiganga  

Nascuts 2020* – 8 places

Nascuts 2019 – 31 places

Nascuts 2018 – 14 places

*Els nascuts l’any 2020 han de tenir 16 setmanes abans d’iniciar el curs

Calendari per a la preinscripció de les Llars d’Infants Municipals:

Preinscripció telemàtica: del 20 de maig al 2 de juny

Preinscripció presencial amb cita prèvia: 29 de maig i 1 i 2 de juny

  • Per concertar l’entrevista es pot trucarel telèfon de la regidoria d’Educació 93 811 42 55 o al correu electrònic educacio@sitges.cat.
  • Lloc de la preinscripció presencial: Espai Jove de Sitges (carrer Josep Soler Tasis, 4)
  • Per a qualsevol consulta es pot trucar al telèfon de la regidoria d’Educació al telèfon 93 811 42 55

Publicació del llistat provisional a les Llars d’Infants: divendres, 5 de juny

Reclamacions: 8, 9 i 10 de juny

Sorteig: 11 de juny

Llistat definitiu: 12 de juny

Matrícula: del 15 al 19 de juny

Preinscripcions a les escoles i instituts

Aquest dimarts 19 de juny les escoles i instituts públics de Sitges han començat a fer la preinscripció per al propers curs 2020-2021de manera presencial amb cita prèvia i amb totes les mesures de seguretat necessàries. Mentrestant, el procés de preinscripció telemàtica d’Educació Infantil, Primària i Secundària, iniciat el dimecres 13, continua obert fins a aquest divendres, 22 de maig, que serà l’últim dia per fer les sol·licituds.