Agost ple de Festes Majors als barris de Sant Pere de Ribes

El barri de Rocamar presenta el 50 aniversari

La urbanització de Rocamar dóna el tret de sortida a la seva Festa Major que enguany celebra el 50è aniversari. Des d’aquest dissabte 6 d’agost fins el dia 15 es duran a terme diferents activitats. El campionat de petanca (9h) obrirà el programa d’actes que continuarà amb la festa Holi “La festa dels colors” el mateix 6 d’agost, a les 19h, al camp de futbol.

L’endemà, diumenge 7, començarà la jornada amb un torneig de futbol (10h), i per la tarda es durà a terme el Campionat de Parxís (18h) i la final del torneig (19h).

El dissabte 9 començarà amb el suau despertar, a les 9h, i a partir de les 10h tindrà lloc la cercavila de balls populars que sortirà de la ronda Amèrica-avinguda de França fins arribar al Parc de Rocamar, on se celebrarà la botifarrada popular (11.30h). Per la tarda, serà el torn de la xocolatada (19h) i de l’actuació de Jaume Barri amb l’espectacle “Animació per a la mainada i més grandets” (19.30h). El sopar de germanor (22h) inclourà sangria i rom cremat per a tothom i comptarà amb l’actuació especial de Pepo Guardiola, fill del llegendari cantant i músic José Guardiola. A mitjanit tothom a cantar amb el grup de versions a ritme de rumba catalana Pelat i Pelut.

Els actes tornaran el divendres 12 amb el Divershow (19h), el grup d’animació per a la mainada amb personatges de Marvel. A les 23h, es realitzarà el pregó de Festa Major. Tot seguit, la nit estarà amenitzada per un show especial pel 50è aniversari amb Toni Cano i Juan Reina, i a continuació la disco-mix.

La jornada del diumenge 14 l’obrirà la festa de l’escuma (12h) i per la tarda es realitzarà una activitat aquàtica (de 16h a 20h), al Parc de Rocamar. El protagonista a la mitjanit serà el concert de Veneno en la Piel. Finalment, el darrer dia serà el dilluns 15 d’agost. L’última cita serà la paella popular (14h).

FESTA MAJOR BARRI DEL PALOU

També el barri del Palou celebra la seva Festa Major. El diumenge 7 d’agost tindran lloc l’11a Trobada de plaques de cava (de 10h a 14h) i el Taller de Gin Tònics (19h). Del dilluns 8 a dijous 11 es realitzaran el Campionat de Truc Infantil (18h) amb premi per a tots els participants, i el Campionat de Truc (22h) amb repesca. El divendres 12 serà el torn de les havaneres i el rom cremat amb el grup Montjuïc (22.30h). El dissabte 13 es farà l’Olimpiada Open del barri del Palou (18h) amb les celebracions dels campionats ribetans de llançament de seques amb botifarra i de llançament de cargols a la llauna amb el corresponent lliurament de medalles commemoratives. La nit estarà amenitzada amb la música del grup Veneno en la Piel (23h). El diumenge 14 es farà el sopar de germanor (22h).

El darrer dia, el dilluns 15, acabarà amb una caminada popular i l’esmorzar (8.30h) i amb jocs infantils i xocolatada (18h).