Baralla multitudinària a Sant Pere de Ribes amb armes blanques

Els fets ocorreguts al carrer de Jaume Balmes s’haurien produït quan un dels grups va increpar i reclamar a l’altre el pagament d’un deute econòmic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van detenir ahir al vespre a Ribes a dos homes que en el decurs d’una baralla entre dos grups de persones, en la que hi van participar una dotzena o més d’individus, haurien utilitzat ganivets i altres eines intimidatòries en actitud amenaçadora. Segons sembla, els fets ocorreguts al carrer de Jaume Balmes s’haurien produït quan un dels grups va increpar i reclamar a l’altre el pagament d’un deute econòmic.

Després de rebre l’avís dels veïns, s’hi van desplaçar ràpidament als llocs dels fets diverses patrulles i unitats de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra i una ambulància, si bé no hi va haver ferits. Els agents, que van identificar a diverses persones i van prendre declaracions, van poder visionar un vídeo del mòbil d’un dels implicats i van detenir a dos joves per amenaces amb arma blanca. S’han obert diligències policials pels fets i per investigar als implicats.