L’assassí de Vilanova: “Em sap greu per la seva pròxima víctima”

Alba, l'acusada de manipular l'assassí per cometre el crim, ha quedat en llibertat

28/09/2022 Juicio a una acusada de inducir a un amigo a matar al padre de él en 2019 en Vilanova i la Geltrú (Barcelona), y a al chico por presuntamente hacerlo. 28 de septiembre de 2022. POLITICA

El noi que va confessar haver matat el seu pare a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) el 2019, Ismael M., ha dit aquest divendres després de saber-se el veredicte del jurat que ha exculpat l’acusada de, suposadament, induir-lo a cometre el crim, Alba A.: “Em sap greu per la seva pròxima víctima”.

Ismael M. ho ha dit en unes declaracions als periodistes quan ha sortit de l’Audiència de Barcelona, on aquest matí el jurat de la causa ha declarat no culpable Alba A. després del judici en el qual la noia s’enfrontava a una petició de 34 anys de presó per suposadament manipular el noi fins a fer-li cometre el crim durant un brot d’esquizofrènia.

El veredicte del jurat considera provat que el noi va matar el seu pare a ganivetades mentre dormia, tal com ell va confessar, però el deixa exempt de responsabilitat penal per la seva malaltia mental.