Arriba la 17a Edició del Memorial Xavier Garcia

Les principals activitats de l'edició d'enguany es realitzaran entre el 12 i el 22 de juny

0
465

El passat dimarts a la tarda, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú,  es va dur a terme la presentació de la 17a edició del Memorial Xavier García.  A l’acte, hi eren presents els familiars i amics, els membres organitzadors de la Fundació Privada Unió d’Esport Base, i els principals càrrecs de l’ajuntament:  l’alcaldessa Neus Lloveras, la primera tineta d’alcaldia Olga Arnau, la regidora d’esports Blanca Albà, i el líder del PSC, Juan Luis Ruiz.

Durant la presentació del memorial, Blanca Arias, pintora d’un quadre dedicat al memorial i que porta per nom Aliança d’or, explicava el que significava per a ella la realització d’aquesta obra.  Segons l’artista, a la composició pictòrica s’hi pot apreciar tot un conjunt de mans en diferents tonalitats que representen el valor inclusiu de l’esport, fet que considera una bona manera per tractar el respecte, la companyonia i l’amistat entre els més joves.

Els principals actes del Memorial d’enguany,  tindran lloc entre el 12 de juny i el 22 de juny, i entre les principals activitats s’hi acolliran  un concurs de dibuix, una exposició pictòrica dels pintors del memorial, tornejos de futbol, un festival de gimnàstica rítmica, una xerrada que porta el nom de “Projecte Frontera Sud”, i un sopar al Restaurant Marejol. El diumenge 15 de juliol es celebrarà el darrer esdeveniment de la 17a edició del Memorial amb un festival de patinatge artístic i de dansa de la secció de patinatge de la Fundació.

FER UN COMENTARI