Arriba a Vilanova i la Geltrú la ruta gastronòmica “San Miguel Streeat”

La nova ruta s’adapta a les mesures de seguretat e higiene amb codis QR i una web des d’on accedir a totes las propostes gastronòmiques

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
RUTA GASTRONÒMICA “SAN MIGUEL STREEAT”

Cerveses San Miguel estrena la seva nova ruta gastronòmica StreEat a Vilanova i la Geltrú amb l’objectiu de revifar l’hostaleria i impulsar la cuina local. Des del 17 de setembre fins al 4 d’octubre de 2020, un total de 19 hostalers de la ciutat participaran en aquesta experiència gastronòmica oferint plats exclusius maridats amb Magna de San Miguel.

Amb el lema “Menja’t els carrers”, el públic podrà triar entre 4 tapes i 4 quintos (15€) o 1 menú amb 1 mitjana (9,5€ o 25€). Tots els plats estaran elaborats amb ingredients de proximitat i maridats amb Magna de San Miguel, una de les últimes incorporacions a l’àmplia varietat de cerveses de San Miguel. Es tracta d’una Golden Lager de color daurat intens elaborada seguint un procés especial de llupolada en tres temps que aporta més cos, una amargor moderada i una textura sedosa.

Organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú i amb la col·laboració de San Miguel, la ruta StreEat és una invitació a tots els foodies de la ciutat i els voltants a tornar a gaudir de l’hostaleria, donar suport al comerç local i descobrir nous sabors i opcions de maridatge amb cervesa. A més d’aquesta iniciativa per a fer costat als hostalers,  San Miguel obsequiarà a tots els locals participants amb una targeta de 50€ en reconeixement als seus serveis professionals. Aquest acció s’engloba dins de la seva campanya solidària #SOMOSFAMILIA.

Seguint les estrictes mesures de seguretat i higiene contra el COVID19, s’han creat cartells amb codis QR i una pàgina web perquè els usuaris puguin consultar tota la informació sobre la ruta i les seves propostes gastronòmiques estiguin on estiguin.

Podeu consultar més informació en el següent enllaç web: www.estamosdetapas.com