Anul·lada l’edició d’enguany d’ “El Tingladu”

El festival s’havia de celebrar del 23 al 26 de juliol

Imatge facilitada per l'organització. Cedida

Comunicat Organització:

Les circumstàncies són les que són i toca anul·lar l’edició del 2020 d’El Tingladu. Ara mateix és impossible poder realitzar el festival tal i com voldríem i, per tant, creiem que el més indicat i honest amb la nostra manera de fer és anul·lar l’edició que s’havia de celebrar del 23 al 26 de juliol. Agraïm la comprensió i la confiança que ens han expressat artistes, patrocinadors i subministradors davant d’aquesta decisió. En privat i, ara en públic, agafem el compromís de seguir comptant amb ells en un futur, que esperem que sigui el més aviat possible. 

Com bé sabeu, El Tingladu és un festival autogestionat sense ànim de lucre organitzat per l’associació Can Pistraus. Els i les membres de la comissió organitzadora ho fem desinteressadament, per aportar un proposta cultural de qualitat a la ciutat i, també, perquè gaudim molt organitzant-lo. Ara bé, sabem que el tsunami d’anul·lacions de festivals i altres actes deixa en una situació crítica al sector cultural i volem expressar la nostra solidaritat amb tots els professionals que ara mateix estan vivint moments molt complicats. Com a entitat, ens comprometem a seguir programant propostes culturals en els formats que l’emergència sanitària ens permeti en cada moment. També volem aprofitar per exigir a les administracions públiques mesures que garanteixin els drets dels treballadors d’un sector històricament precaritzat, i que es dignifiqui el treball cultural d’una vegada per totes. 

Això és només una aturada en el camí. Des d’ara mateix, ens posem a treballar en l’edició del 2021 del festival. No en tingueu cap dubte: Tornarem amb més força que mai!