Anul·lada la rua de carrosses del carnaval de Vilanova i la Geltrú

Una carrossa que critica les persones que deixen andròmines a l'espai públic. ACN

El carnaval de Vilanova i la Geltrú d’aquest 2022 encara no podrà recuperar tota la normalitat. Tot i que fins fa poc es preveien uns dies de festa amb tots els actes, un comunicat intern ja ha fet saber a les entitats que el carnaval tindrà restriccions més dures per la situació de la pandèmia de la covid-19.

Segons ha avançat Eixdiari.cat i ha confirmat l’ACN, en aquest comunicat es dona per anul·lada la rua de carrosses. “El Carnestoltes arribarà a la ciutat i el podrem anar a veure, però s’ha considerat que amb la situació actual no es poden dur a terme les carrosses de l’Arrivo amb garanties. Atureu la producció d’aquestes carrosses de cara a no fer despeses innecessàries”, es diu al comunicat a les entitats.

De la mateixa manera, la federació d’entitats afegeix que “si la situació no empitjora, hi haurà comparsa” i es podrà “procedir amb normalitat”. Per últim, també s’informa que “hi haurà ‘coros’, amb totes les mesures pertinents, recorrent els carrers de la ciutat”. A finals de la setmana vinent està previst que es donin més detalls sobre tot aquest nou calendari d’activitats previst per al carnaval de Vilanova.

Pel que fa al carnaval de Sitges, fa només uns dies, fonts de l’Ajuntament asseguraven que tenien previst mantenir tots els actes tal i com els havien planificat. Caldrà veure si amb la situació actual s’acaba prenent alguna decisió d’última hora.