Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Alícia Romero: “El PSC ha de tornar a l’alcaldia de VNG amb en Juan Luis Ruiz d’alcalde”

Avatar photo

La portaveu del grup parlamentari PSC-Units per Avançar assegura que es tracta d'una candidatura pensada per governar i fer política útil

Aquest diumenge més de 200 persones s’han donat cita al Pòsit de Pescadors de Vilanova i la Geltrú per acompanyar al PSC i a la candidatura que encapçala en Juan Luis Ruiz en la seva tradicional Paella Socialista.

Els i les socialistes de la capital del Garraf han rebut la visita d’Alícia Romero, portaveu del grup PSC-Units per Avançar al Parlament de Catalunya en un acte on també hi ha participat Gisela Vargas, actualment regidora a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i número quatre de la llista, a més de l’alcaldable vilanoví Juan Luis Ruiz.

Vargas afirma que els i les socialistes volen donar la volta a la ciutat, que volen construir una VNG millor i destaca el compromís adquirit per promoure la construcció de 172 habitatges socials. D’arribar al govern, subratlla que s’hi deixaran la pell “des de la proximitat i tocant de peus a terra”.

Per la seva part, Juan Luis Ruiz ha apel·lat novament a la mobilització cap a la llista socialista i assenyala que es tracta d’uns comicis decisius, on Vilanova i la Geltrú s’hi juga molt: “O es repeteix el govern del fracàs o s’obre una nova etapa liderada pel PSC”, ha afegit.

En relació amb la proposta de promoure 170 habitatges socials, l’alcaldable vilanoví avança que tenen els terrenys perquè ben aviat pugui ser una realitat i posa l’accent en què la seva candidatura és l’única capaç de posar les bases de la Vilanova i la Geltrú del futur.

Per a Alícia Romero, portaveu del grup parlamentari PSC-Units per Avançar, el PSC ha de tornar a l’alcaldia amb en Juan Luis Ruiz d’alcalde. De fet, defineix al cap de llista com a una persona que encarna els valors del socialisme i que sap generar un bon clima de treball.

“Aquesta candidatura està pensada per governar i per fer política útil”, apunta i insisteix en el fet que el 28M només hi ha una opció, “votar socialista”. “Vilanova i la Geltrú ha de tenir grans projectes per estar al mapa de Catalunya i això implica tenir un govern que estigui a l’altura”, ha conclòs.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Sánchez anuncia una partida addicional de 38,5 milions d’euros per a salut mental

Notícia següent

Postius (Junts) impulsarà la modificació de la Llei d’Urbanisme perquè contempli la singularitat de l’Horta de Lleida

Notícies relacionades