L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes es reuneix amb els veïns de Can Lloses

El procés i els tràmits d’urbanització han estat una de les inquietuds principals dels veïns i veïnes

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Una quarantena de persones van participar el passat diumenge, 5 de febrer, en la darrera trobada amb l’alcaldessa, Abigail Garrido, a la urbanització de Can Lloses. Una reunió, a peu de carrer, que s’emmarca dins la iniciativa “A prop teu. Converses amb l’alcaldessa”, que respon al compromís del govern amb la participació de la ciutadania, la proximitat i el diàleg.

Entre els temes que es van tractar, especialment, es va parlar sobre el procés i els tràmits d’urbanització que s’està portant a terme a la urbanització. Els veïns i veïnes també van mostrar interès per les llicències d’obres, l’estat d’alguns vials i accessos i les accions de protecció i de seguretat de les urbanitzacions i les franges forestals de prevenció d’incendis, entre altres temes urbanístics.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes té previst realitzar feines per reduir la densitat de l’arbrat i estassada del sotabosc en la franja perimetral de Can Lloses – Can Marcer durant aquest primer trimestre de l’any. El consistori també treballa en la tramitació de la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) del sector de Can Lloses – Can Marcer, després d’haver aprovat admetre a tràmit el document inicial estratègic corresponent a aquesta modificació. 

El Transport A Demanda (TAD) va ser un altre dels punts que es van comentar en aquesta trobada amb l’alcaldessa i membres del govern local, que van prendre nota de totes les inquietuds mostrades per tal d’estudiar i trobar solucions de millora en general.

Les trobades amb l’alcaldessa es continuaran fent fins a final de legislatura a diferents carrers i places de Ribes, les Roquetes i les urbanitzacions amb la voluntat de seguir escoltant i parlar amb els i les veïns i veïnes i així conèixer de primera mà l’estat, les necessitats i les preocupacions de les diferents zones i sectors del municipi.