Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

L’alcalde de VNG festeja els 100 anys d’una veïna

Avatar photo
Amb un ram de flors ha volgut fer un emotiu homenatge a Carme Rico pel seu centenari, destacant el valor de la vida

Un cop més, l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz, ha demostrat la seva proximitat i compromís amb els ciutadans del seu poble. En aquesta ocasió, el motiu de l’atenció recau en l’especial aniversari de Carme Rico, qui avui aconsegueix la increïble xifra de 100 anys.

Arribar a complir un segle de vida és un èxit extraordinari. Davant aquesta ocasió tan especial, l’alcalde no ha volgut perdre l’oportunitat de celebrar els 100 anys de vida al seu costat.

Amb un gest ple de tendresa i consideració, Juan Luis Ruiz es va dirigir fins al domicili de Carme per lliurar-li un bonic ram de flors i compartir uns moments de conversa i alegria en el seu dia tan especial. La trobada va ser emotiva i plena de bons desitjos, amb l’alcalde expressant la seva admiració per la longevitat de Carme.

La presència de Ruiz en aquesta celebració no només ressalta la seva qualitat humana i el seu compromís amb els veïns, sinó que també destaca la importància de reconèixer i honorar aquells que, com Carme, representen la història i l’essència mateixa de Vilanova i la Geltrú.

Aquest gest proper i solidari no passarà desapercebut, demostrant un cop més la seva dedicació i la seva atenció a les persones majors de la comunitat, les quals mereixen ser celebrades i apreciades per la seva valuosa contribució a la vida local.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La pressió estètica marcarà els actes del 8M a Manresa

Notícia següent

Tàrrega aprova el pla per revitalitzar locals comercials buits

Notícies relacionades