fbpx

L’Agenda Empresa de Sant Pere de Ribes tanca aquest any 2023

Avatar photo

Les sessions formatives i les jornades d’orientació de l’Agenda Empresa 2023, organitzades pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès-Garraf, han tancat l’any amb l’edició de novembre del curs de gestió per a persones emprenedores.

Entre totes les accions que s’han fet hi ha participat 64 persones. Enguany, s’han dut a terme sessions emmarcades dins la Setmana de l’Emprenedoria celebrada al març, amb temes com el coworking, emprendre en femení en el món de les TIC i la intel·ligència emocional i el neuromàrqueting, i d’altres com la jornada d’orientació envers la nova llei d’autònoms i una xerrada sobre com parlar en públic.

Les jornades han aplegat 44 persones assistents que han pogut participar en un espai de trobada adreçat a empreses, persones emprenedores i entitats públiques i privades vinculades al món empresarial. Pel que fa al curs pràctic de gestió per a emprenedors/es titulat “Què et cal saber per a emprendre?” ha tingut una vintena de participants. 

La majoria de les sessions han tingut lloc a l’Espai Empresa Roquetes, on les jornades es van poder dur a terme en convivència amb l’activitat del centre. L’Espai Empresa Roquetes és un espai de treball per a empreses de recent creació on les empreses poden compartir les instal·lacions i a la vegada desenvolupar la seva activitat. Actualment és vigent, fins al 3 de maig de 2024, el termini de sol·licitud d’espais, dels quals ja se n’han ocupat 4 despatxos del centre d’empreses i en queden només disponibles 4 mòduls del cowork.

D’altra banda, en aquests moments s’estan tramitant les subvencions 2023 al comerç local i a l’emprenedoria, després que el passat mes d’octubre finalitzés el termini de presentació de les sol·licituds. A més dels habituals ajuts a persones autònomes i empreses de nova creació, aquest any les activitats econòmiques que han contractat almenys una persona amb diversitat funcional han pogut sol·licitar una subvenció de fins a 2.500 euros a través de les línies Emprèn Plus i Empresa Plus destinada a aquesta finalitat.

Des de Promoció Econòmica es treballa en la planificació de l’agenda de 2024, on es preveuen accions que tractin temes com la intel·ligència artificial, l’estalvi energètic i la sostenibilitat, això com l’accessibilitat en l’àmbit empresarial, entre d’altres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ATENCIÓ | S’incendia un bar al centre de Barcelona: Hi ha un ferit

Notícia següent

Un traficant amb un cultiu de 793 plantes de marihuana envesteix dos policies i fuig

Notícies relacionades