9 estudiants d’un institut de Vilanova denuncien abusos sexuals d’un docent

"Em va abraçar i va dir que em 'follaria'. Era el meu professor de filosofia"

Els Mossos d’Esquadra han rebut un total de nou denúncies d’estudiants d’un institut de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) contra un professor del centre per presumptes abusos sexuals, han explicat fonts del cos a Europa Press.

Segons ha avançat el diari ‘Llaura’ les nou denúncies són d’alumnes de batxillerat i fan referència a fets ocorreguts entre 2020 i 2022.

Els Mossos també han detallat que part d’aquestes denúncies es van presentar al juny i altres són recents, sumant el total de nou, totes referents a menors d’edat.

El docent ja va ser detingut al juny, arran de les primeres denúncies contra ell, i va quedar en llibertat provisional després de passar a disposició judicial.

Els Mossos han concretat que les noves denúncies no han comportat una altra detenció, i han afegit que el cas està judicialitzat.

Per part seva, la Conselleria d’Educació ha declarat a Europa Press que hi ha una recerca penal oberta sobre el cas i que, cautelarment, el departament ha apartat al professor de les seves funcions de manera temporal.