24 establiments de Vilanova participen en la ruta Vermutejant

La proposta gastronòmica promociona vermuts locals i el producte de proximitat

24 establiments de restauració de VNG participen en la segona edició de la ruta Vermutejant. Fins al 31 de maig, bars i restaurants de la ciutat oferiran vermut i tapa per a dues persones a un preu únic, 9,90 €. El president del Gremi d’Hostaleria, Jordi Gasol, explica que “la intenció és posar en valor productes locals, en aquest cas de vermuts i productes que acompanyen el vermut, i també els establiments agremiats”.

El regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, recorda que “l’any passat ja va ser un èxit”, i creu que aquesta iniciativa el mes de maig ajuda a desestacionalitzar la temporada turística a la ciutat. “És una manera de començar a dinamitzar econòmicament la nostra ciutat, és una mica com començar l’estiu”.

La campanya Vermutejant té enguany també com al·licient el sorteig de 9 lots de vermuts, entre les persones que obtinguin, com a mínim, 8 segells dels establiments participants. A més, també hi haurà una votació per escollir l’establiment preferit.

La iniciativa, a més, té el suport de 26 establiments comercials de Viu Comerç, que al llarg del mes publiciten la ruta als seus aparadors amb cartells i elements que fan referència al Vermutejant.

Els establiments participants són Bar El Passeig, El Cafè del Mar, Macot Restaurant, Akelarre Vilanova, Ànima, Il Baretto, 8 de tapes, Catering Simpàtic, El Niu de les Fades, Vins i Brases, La Tasca, BOK2 Caputxins, El Refugi, La Carpeta Moderna, La Singular, Excuses, Celler 36 bis, Catering Simpàtic, Sushi chef, Cultura 2, Bar El Monje, El Secret de l’Eskala, Casablanca i Restaurant La Cucanya.

Vermutejant és una iniciativa del Gremi de Restauració de VNg i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la col·laboració d’Aperitius Tafaner, Padró & Co Vermouth, Patates Piqué i Estrella Galicia.