Tortosa prepara un Sant Jordi ple d’activitats al Nucli Històric

La Biblioteca Marcel·lí Domingo i Ràdio Tortosa organitzen conjuntament diferents activitats a la plaça de la Cinta durant tota la jornada

0
852

Ràdio Tortosa emetrà una programació especial en directe des de la Plaça de la Cinta que s’iniciarà a les 10h del matí i finalitzarà a les 20h, amb l’objectiu de copsar l’ambient d’una diada tan especial com és Sant Jordi.

El programa, que presentaran conjuntament Núria Mora, directora de Ràdio Tortosa, i Irene Prades, directora de la Biblioteca Marcel.lí Domingo i responsable del programa Biblioones, inclourà entrevistes amb autors locals, que durant tota la jornada passaran pels micròfons de Ràdio Tortosa i també signaran les seves obres.

El programa també inclourà ‘Lectures en Veu Alta’, un espai que permetrà que tothom que ho vulgui pugui recomanar un llibre i llegir-ne un fragment. A les persones que participin d’aquesta activitat se’ls obsequiarà amb un llibre.

A banda, també s’emetrà en directe des de la Plaça de la Cinta, el programa ‘En Clau Esportiva’ amb Vicky Maigí, que inclourà la tertúlia futbolística ‘La Banqueta’, de 12h a 13h.

La Plaça de la Cinta bullirà d’activitats a la tarda. A partir de les 17h, es faran diversos tallers infantils:de Roses de paper amb Cori Asens, col.laboradora del programa ‘La Punta del Diamant’ amb l’espai ‘Impressions Handmade; un taller de Punts de Llibre a càrrec d’Atzavar-Arrels; un de Globoflexia amb Marina Alañà; i un taller de Pintacares a càrrec de Laura Mora i Mariona Navarro. Els més menuts també podran gaudir del conta contes ‘La meva troballa’ amb Susanna Bo (a les 12h i a les 17h). A les 18,00h tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis de la Biblioteca Marcel.lí Domingo de Tortosa.

La diada de Sant Jordi comptarà també amb actuacions musicals a l’escenari de la Plaça de la Cinta: Superheroïnes (17,30h); Duet Gonzalo Luna i Enric Panisello (19,00h) i el Cor Infantil LaBinota (19,30h).

I durant tota la Diada de Sant Jordi qui vulgui podrà passar pel Photocall amb el Drac Lo Carrau, cedit per la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa. Entre les fotografies que es pengin a Instagram amb l’etiqueta #santjordiRT es sortejarà una samarreta de Ràdio Tortosa.

El Centre-Nucli Històric s’omplirà de parades de llibres i roses, en un recorregut que va des del Carrer Sant Blai, Plaça de l’Àngel, Plaça Paiolet, Carrer de la Rosa i Plaça de la Cinta.

FER UN COMENTARI