El Tuba Nadal arriba a Tortosa

10
698

L’Associació Catalana de Tubes i Bombardins – Acatub ha organitzat, un any més, la seva tradicional trobada de Nadal entre totes les persones de la demarcació que toquin aquests instruments, ja sigui de manera amateur o professional. I enguany, la ciutat escollida pel Tuba Nadal, ha estat Tortosa.

El concert, que normalment aplega més d’una cinquantena de tubes i bombardins tant de nens com d’adults, tindrà lloc el proper 22 de desembre, a les 17 hores, a la plaça de l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre. L’assaig previ es realitzarà durant el matí a l’Escola Municipal de Música de Tortosa i després se celebrarà un dinar de germanor per a tots els participants. En el concert, també hi participaran la Banda Municipal de Música de Tortosa i la Banda de Tubes de Catalunya.

Tots aquells que vulguin participar de l’acte encara es poden apuntar. L’únic requisit és saber tocar l’instrument i lluir algun motiu nadalenc.

L’esdeveniment, amb el qual col·labora el diari La Ciutat de Tortosa, fa més de quaranta anys que se celebra a escala mundial impulsat pel tubista nord-americà Harvey Phillips.

 

 

 

10 COMENTARIS

FER UN COMENTARI