Comerciants del nucli antic posen en marxa una nova campanya de dinamització comercial

Sota el lema "Barris antics: molt per descobrir, molt per oferir" la campanya té l'objectiu de fidelitzar clients i captar-ne de nous

0
1047

Els comerciants del nucli antic de Tortosa, amb el suport de l’Ajuntament, posen en marxa una nova campanya de dinamització comercial amb l’objectiu de fidelitzar clients i captar-ne de nous. Sota el lema “Barris antics: molt per descobrir, molt per oferir”, disset comerços dels barris del centre històric tortosí inicien una campanya adreçada als clients amb sortejos i premis per valor de 3.000 euros que inclouen visites turístiques amb la Tortosa Card, entrades a espectacles de la Festa del Renaixement, lots de productes o estades d’hotel. Aquesta és una campanya que es fa en altres municipis del país i que compta amb el suport de la Generalitat i la Diputació.

Juntament a aquesta campanya, els comerciants posen en marxa també una fira handmade aquest proper cap de setmana, que es farà al carrer Costa Capellans. Dissabte a la nit es faran projeccions audiovisuals a la plaça de l’Absis i els comerços serviran cocktails. La campanya de dos caps de setmana “Sabors del Nucli Antic” passa a estendre’s a tot l’estiu.

FER UN COMENTARI