Els World Sports Games Tortosa 2019 s’han acomiadat amb la gran festa final de clausura

L’acte ha reconegut cada una de les delegacions participants i ha entregat els seus premis fair play als esportistes més compromesos amb el veritable esperit de l’esport i la competició

0
274

Els CSIT World Sports Games Tortosa 2019 han fet punt i final a una setmana plena de competicions esportives que han acollit a més de 3.000 esportistes d’arreu del món i més de 400 voluntaris que han fet molt fàcil el transcurs d’aquests jocs mundials populars. L’acte ha tingut lloc al passeig central del parc Teodor González on s’ha pogut gaudir d’una gran afluència de públic i participants que, tot i la poca pluja prèvia, no s’han volgut perdre aquesta gran festa final.

Aquesta sexta edició dels CSIT WSG 2019 va arrencar el passat dimarts per la nit amb la gran cerimònia d’inauguració on s’hi van poder conèixer totes les delegacions participants i també la mascota oficial que ha acompanyat aquest gran esdeveniment durant tots aquests dies. Avui, la Cuca, també s’ha acomiadat de tots els esportistes als quals ha animat i recolzat amb molta alegria i entusiasme durant cada competició dels jocs.

Finalment, els mateixos organitzadors dels World Sports Games Tortosa 2019 han passat el testimoni i relleu a la següent seu que acollirà aquests jocs. Serà la ciutat de Zagreb, al 2021. Aquesta gran setmana esportiva ha acabat al mateix parc de la que ha estat la seu principal d’aquests jocs, Tortosa, amb la gran festa musical que pretén allargar-se durant tota la nit i en la que està convidada tota la ciutadania del territori.

FER UN COMENTARI