El projecte de reindustrialització de Flix considerat d’interès general

Aquesta mesura aplica bonificacions o exempcions en impostos a aquelles iniciatives industrials que mantinguin o creïn nova activitat industrial per un període mínim de tres anys

0
729
La Generalitat ha atorgat la consideració d’interès general al projecte de reindustrialització de Flix, amb l’objectiu d’incentivar l’atracció de projectes que consolidin i incrementin l’activitat industrial del municipi i hi mantinguin i regenerin l’ocupació. Aquesta mesura obre la porta l’aplicació bonificacions o exempcions en impostos, taxes i cànons competència de la Generalitat, amb les corresponents modificacions legislatives, a aquelles iniciatives industrials que mantinguin o creïn nova activitat industrial al municipi per un període mínim de tres anys.
Amb aquest acord, la Generalitat referma el seu compromís amb la reindustrialització de Flix i amb la reactivació econòmica de les Terres de l’Ebre, que s’han vist afectades per la transformació del sector electroquímic, la seva principal activitat industrial. La voluntat és posar en valor tant la tradició i coneixement industrial de la zona i de la seva població com els seus actius –sòl industrial, infraestructures, equipaments, etc-. Des de l’any 2015, la Generalitat treballa, conjuntament amb l’ajuntament de Flix i amb l’empresa Ercros, en la captació de nous projectes d’inversió per a la zona i en el manteniment de les activitats que s’hi realitzen actualment.

FER UN COMENTARI