El LOCALTIC Cunit 2017 vindrà carregat de novetats

Una de les novetats més destacables és la celebració d'una cursa de drones amb pilots professionals al Pavelló Esportiu Municipal

0
662

EL LOCALTIC Cunit arribarà els dies 11 i 12 de maig carregat de novetats, entre les que es troba la capdavantera cursa de drones amb pilots professionals al Pavelló Esportiu Municipal.

A més, aquesta segona edició encarà portarà més personalitats del món TIC dins l’administració publica i referents per a les conferències i tallers. En concret, estarà estructurat en 3 àmbits temàtics: la Innovació tecnològica aplicada, les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació al servei del món públic i de l’oci tecnològic. Aquest any, l’experiència està basada en Conferències, Ponències, activitats, tallers amb participants i activitats d’oci des de l’àmbit local fins a l’europeu passat per empreses privades de totes les projeccions.

S’està ultimant un programa de taules rodones i ponències, molt interessant, i diferent a la resta de congressos. Es comptarà amb ponents de referència com són en Victor Almonacid, la Concepción Campos Acuña i en Manel Reyes. Així com, l’assistència i la participació d’altres ponents de referència que venen de la mà dels nostres patrocinadors que aquest any de moment són, ESPUBLICO (patrocini platí), ENE TELECOM, ViD Signer i FIRMA Profesional (patronici OR), Canon i Spai Innova (patrocini PLATA) i Ambiser, Arcserve, Control (patrocini BRONZE).

Com a activitats complementàries al LOCALTIC, ara per ara es confirma pel 12 de maig la primera edició de “Cunit Drone Race’, al pavelló municipal els Joncs. L’entrada és gratuïta i es podrà veure en “streaming” des d’una de les sales on es celebrarà el Congrés.

Des de la regidoria de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de l’Ajuntament, en Xavier Salvadó es mostra encoratjat i ple d’entusiasme per a encetar un any més allò que ell anomena com a “una oportunitat sense igual per a dotar un municipi com en nostre de activitats de gran valor afegit que, fins ara, no s’havia tingut oportunitat de potenciar”.

L’assistència al LOCALTIC és gratuïta, però cal inscripció prèvia a http://localtic.cunit.cat

FER UN COMENTARI