Un mosso fora de servei deté una noia quan intentava furtar un collaret i diversos penjolls d’or

Utilitzava l'anomenat mètode de la mimosa, guanyant-se la confiança de la víctima per robar-li objectes de valor

0
291
Imatge de recurs dels Mossos d'Esquadra. (Cedida)
Un mosso fora de servei va detenir dimarts una dona de 20 anys, de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut, per una temptativa de delicte de furt. Els fets van tenir lloc al carrer Cèsar Martinell i Brunet del Vendrell quan l’agent va sospitar que la jove volia robar a un veí de la població de 69 anys al qual abraçava de manera afectiva. L’agent es va acreditar com a policia i va identificar la dona, que segons els Mossos pretenia sostraure a la víctima un collaret i diversos penjolls d’or, un rellotge i un anell, tot plegat valorat en 1.900 euros.
La víctima va explicar que la noia li havia ofert el número de telèfon i la possibilitat que li pogués fer petons. L’home va accedir a abraçar-la, moment en què ella va aprofitar per intentar sostraure-li les joies que portava a sobre.

La Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell, ha detectat durant els últims mesos diversos casos en què una jove adolescent s’apropa a una víctima de manera molt afectuosa utilitzant l’anomenat mètode de la mimosa, un tipus de furt consistent en guanyar-se la confiança de la víctima i prendre-li joies i diners aprofitant la proximitat física entre tots dos.

Els investigadors no descarten la implicació d’altres persones en aquesta temptativa de delicte de furt, ja que en el moment dels fets l’agent fora de servei va observar com un vehicle estacionat en doble fila a pocs metres, fugia del lloc a gran velocitat.

La víctima va presentar denúncia i la detinguda va quedar en llibertat l’endemà amb la obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerida.

FER UN COMENTARI