Tot a punt pel 14è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Cunit

Aquest diumenge, 8 d’octubre, Cunit acollirà la tercera i darrera cita d’aquest any

Aquest diumenge, 8 d’octubre, Cunit acull la 14a edició del Mercat d’Intercanvi i segona mà, la tercera i darrera cita d’aquest any per acudir a passejar, remenar i triar  entre objectes de tota mena: libres, discs, roba i complements,  parament de la llar, jocs i joguines, material esportiu, petits electrodomèstics, i molts altres articles de segona mà que encara són útils.

Esgotar la vida útil dels objectes, contribueix a reduir el nombre de residus que produïm, un dels objectius principals de la organització d’aquesta activitat

El mercat es celebrarà al lloc de costum, a les esplanades del c. dels Horts, 5 i 7, i estarà obert des de les 10 del matí fins a les 14 hores.

Un total de 60 parades de particulars, no professionals, posen a disposició de tothom qui acudeixi tota mena d’objectes per a gaudir d’unes compres a bon preu i de l’intercanvi d’objectes que es troben en bon estat i ens poden ser útils.

Davant del Mercat, a les 11 del matí, tindrà lloc la xerrada:  Cicloturisme. L’aventura de viatjar en bici.   En Jesús Esteban i en Manuel Vargas, membres del Club Ciclista Cunit, ens explicaran  com planificar i preparar el nostre viatge i podrem escoltar i conversar amb ells sobre  les seves experiències de viatge i marxes en bici.

La xerrada es farà a la sala polivalent de l’edifici groc.