S’organitza a Bellvei un acte per la lluita contra el càncer infantil

L’acte començarà a les 10:00h del matí amb la projecció del vídeo promocional de l’associació Raúl Nieves

0
251
Imatge del cartell promocional. (Cedida)

L’associació Raúl Nieves de lluita contra el càncer infantil, organitza el seu acte de presentació a la província, que tindrà lloc el pròxim 16 de Novembre al Pavelló Municipal d’esports de Bellvei, gràcies al patrocini de l’empresa FM Logístic i de la col·laboració de L’Ajuntament de Bellvei, de diferents entitats i d’empreses amigues, així com la col·laboració de moltes persones solidàries.

L’acte començarà a les 10:00h del matí amb la projecció del vídeo promocional de l’associació i la intervenció de la seva presidenta Pepa Doblado que explicarà a tots els assistents l’objectiu d’aquesta entitat: ajudar a la investigació del càncer infantil. Després d’aquesta breu intervenció començaran les activitats per grans i petits.

Els assistents podran gaudir adquirint la seva entrada solidària d’un esmorzar, un número per participar en la rifa de dos premis que consisteixen en un menú per a dues persones de dilluns a divendres a la Braseria La Muga de Bellvei i una degustació de 3 vins i 5 formatges a la Botiga de Xerigots de Vilafranca del Penedès també per a dues persones.

Per els més petits també inclou tres activitats amb animadors infantils: Pinta cares, globoflèxia i compatir una estona amb un molt estimat personatge de Disney que els estarà acompanyant durant l’acte.

L’entrada solidària es podrà adquirir el mateix dia a la porta de l’acte per només 5€. Serà un matí intents i molt divertit per a totes les famílies que de ben segur, gaudiran del resultat de la feina d’aquesta associació per organitzar i portar a terme aquest tipus d’actes, a la vegada que col·laboren amb una molt bona causa.

FER UN COMENTARI