S’aprova la reserva de places socials al Centre d’Adults Dolors Paul i a la Llar d’Infants pel proper curs

L'Ajuntament manté les 5 a l'Escola d'Adults i les 4 a la Llar d'Infants El Trenet

El Ple de l’Ajuntament de Cunit ha aprovat la reserva d’un total de 9 places socials en els centres municipals de l’Escola de Formació Dolors Paul i la Llar d’Infants El Trenet; ajudes adreçades a famílies de Cunit amb situacions socioeconòmiques desfavorides.

L’Ajuntament de Cunit ha aprovat les corresponents bases específiques reguladores de la concessió de places socials per al curs escolar 2017/18. L’objecte d’aquestes bases específiques és la concessió de places socials de caràcter gratuït en el CFA Dolors Paul per alumnes amb problemàtiques socials i econòmiques greus, i sempre dins d’un pla de treball dels Serveis Socials. I també amb els mateixos requisits per a les 4 places de la Llar d’Infants El Trenet.

Per accedir a aquest ajut les persones beneficiàries hauran de complir una sèrie de requisits com són estar empadronat/da en el municipi de Cunit, amb una anterioritat a 6 mesos de la data de preinscripció, complir els criteris de renda econòmica especificats a les bases o participar en un pla de treball establert amb els serveis socials del municipi.

Seguim estant al costat de les famílies oferint-los oportunitats per a accedir a la Llar d’Infants i al Centre de Formació d’Adults. Fa dos cursos vam incrementar les places i pel proper mantenim les 9 en total. Aquest és un nou esforç que fem des de la Regidoria d’Ensenyament per a facilitar l’assistència a aquests dos serveis municipals tan importants en l’àmbit educatiu i formatiu“, explica el regidor d’Ensenyament Jaume Casañas.