Recta final de la formació del SOM Cunit 2017

En breu es farà pública la nova guia amb la programació del 2n i 3r trimestre (gener-juny del 2018)

En breu finalitzarà el primer trimestre de la formació del SOM Cunit. Durant aquest període s’han rebut un total de 55 inscripcions per a les diferents activitats formatives programades: Anglès comercial (40h.), Monitor de menjador (30h.), Prevenció de riscos laborals en fontaneria i climatització (20h.), Alfabetització digital per a la recerca de feina (20h.) i quatre càpsules d’orientació laboral (3h.). Actualment, encara s’estan desenvolupant els cursos d’anglès comercial i monitor de menjador. La valoració dels alumnes en general ha estat molt positiva. Aquí podeu veure algunes imatges de les diverses formacions.

Pel que fa a la formació ocupacional, després de l’èxit de la primera edició, el passat 30 d’octubre va començar la segona edició del CP d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, i finalitzarà a finals de juny de 2018.

En breu es farà pública la nova guia amb la programació de cara al 2n i 3r trimestre (gener-juny del 2018), que contemplarà formació en competències transversals tant importants per a la inserció laboral com l’anglès i l’alfabetització digital; formació especialitzada en el sector de l’hostaleria com manipulador d’aliments o barman professional i cocteleria; i formació en altres sectors laborals importants al territori com controlador d’accés i carretó i transpalet elèctric.

Aprofitem per recordar a tots els usuaris que de cara a la nova oferta formativa hi haurà un únic període d’inscripció durant el mes de gener, i que podran accedir a tota la informació en els nostres mitjans habituals de comunicació: el web del SOM Cunit, Facebook i Twitter.

“Com cada any, continuem treballant en favor de la formació com a una de les principals eines per afavorir la inserció laboral de les persones a l’atur. Esperem que aquesta nova oferta formativa sigui del vostre interès”. Jaume Casañas Carballido, Regidor d’Ocupació i Formació