Neixen els primers nadons d’Embriogyn El Vendrell

L’objectiu principal ha estat poder apropar-se a la gent del Baix Penedès, que sempre s’ha hagut de desplaçar per a realizar tractaments de fertilitat

Fa un any que Embriogyn Centre de Reproducció Assistida i Diagnòstic Prenatal, obria a El Vendrell de la mà de la Policínica Comarcal El Vendrell en les instal·lacions noves i modernes, i que es van adaptar per donar lloc a la nova Unitat de Reproducció Assistida i Diagnòstic Prenatal.

L’objectiu principal era i ha esdevingut poder apropar-se a la gent del Baix Penedès, que sempre s’ha hagut de desplaçar per a realizar tractaments de fertilitat. En un procés de reproducció assistida, estar a prop i al costat de les persones que l’han d’afrontar és un dels factors clau i més importants per assolir l’objectiu amb èxit, i això s’aconseguia amb la creació d’Embriogyn El Vendrell.

Un any després del’inici del seu funcionament toca fer balanç i valorar si les expectatives s’han fet realitat. I el resultat no pot ser millor, perquè ja han nascut els primer nadons, i hi ha hagut molts altres embarassos, fruit dels tractaments que s’han fet a l’àrea de Reproducció Assistida de la Policlínica de El Vendrell.

“La nostra feina pren el màxim sentit quan som capaços de fer realitat allò que d’entrada semblava impossible –comenten des de la direcció d’Embriogyn-, però sobretot també quan som capaços de què els nostres pacients tinguin una experiència reproductiva positiva, perquè aconseguim que aquella angoixa inicial i la incertesa que planeja durant el procés, es minimitzi, i les persones es sentin acompanyades i guiades en tot moment”.

En tot tractament, les eines, la metodologia, el saber fer són molt importants, però el tracte proper i humà amb el pacient està per sobre de tot.

Es pot dir que Embriogyn el Vendrell es consolida havent sabut implementar la metodologia de treball que durant tots aquests 10 anys s’ha dut a terme a Embriogyn Tarragona, adaptant-se al tarannà del Baix Penedès.

Així doncs, aquest 2017 ha servit per forjar les bases de la Unitat de Reproducció Assistida de la Policlínica Comarcal El Vendrell enfortint la qualitat assistencial de l’hospital.