L’Arboç contracta una educadora social de carrer en al marc del pla pel civisme

L’objectiu és el d’assessorar i defensar els interessos del jovent del poble

0
188

L’Ajuntament de l’Arboç ha contractat els serveis d’un educador social de carrer per vetllar pels interessos i necessitats del jovent de la Vila. De moment, l’educador visita regularment l’Institut per tal de conèixer els joves i començar a treballar. Paral.lelament s’està estudiant on s’ubicarà el nou Espai jove, un lloc de trobada on els joves puguin passar l’estona realitzant activitats.

Els objectius d’aquest projecte són clars: aportar elements referencials als joves per facilitar la seva socialització i integració en les dinàmiques positives del municipi,  promoure l’arrelament del jove al municipi i la seva participació activa, facilitar espais de trobada per fomentar la relació entre joves pertanyents a col·lectius diferents, perfils i interessos diversos, o garantir l’existència d’una oferta d’oci i lleure alternativa.

Aquest projecte social s’enmarca en el pla pel civisme que l’Ajuntament ha posat en marxa per conscienciar a tota la població dels costos socials i econòmics que tenen les bretolades i actes incívics. En aquesta línia, la setmana passada es va fer una reunió participativa amb veïns i veïnes de la Vila per analitzar els actes incívics i preparar accions per conscienciar a la població.

El servei d’educador/a de carrer està cofinançat per la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que formen part d’aquest projecte a través del Consell Comarcal del Baix Penedès. Té una durada de 12 mesos.

FER UN COMENTARI