L’Ajuntament de L’Arboç declara 3 dies de dol oficial per la mort de 3 arbocencs en l’accident de trànsit a l’N-340

Més de 300 persones s’han concentrat davant de l’Ajuntament en solidaritat amb les víctimes i els seus familiars i per demanar mesures urgents i definitives per evitar el pas de vehicles pesants per aquesta via

L’Ajuntament de l’Arboç amb el suport de tots els grups municipals anuncia que queden suspesos els actes públics previstos al municipi durant 3 dies per la declaració de dol oficial per la mort de 3 veïns de la vila ahir diumenge a la N-340 al seu pas pel Vendrell. Pel mateix motiu, en senyal de dol des d’ahir a la tarda mateix, les banderes onegen a mig pal a l’Ajuntament de l’Arboç.

Aquest migdia a les 12 hores molts arbocencs i arbocenques i veïns de la comarca s’han acostat fins a l’ajuntament de la vila per sumar-se a la concentració en solidaritat amb les víctimes i els seus familiars, i de rebuig a les morts, ferits i accidents a la N-340. La població ha quedat consternada pels fets ja que les víctimes eren molt conegudes a la Vila i dues d’elles treballaven en un dels centres educatius de l’Arboç.