L’Ajuntament del Montmell promourà l’ús de gots de plàstic reutilitzables

Aquests gots tindrien colors diferents en funció del lloc d’ús: escola, llar d’infants, festes locals o ajuntament

0
792

L’Ajuntament del Montmell promourà al municipi la utilització de gots de plàstic reutilitzables, d’acord amb la normativa europeu i les directives del nou Govern de la Generalitat en matèria de sostenibilitat.

Així, quasi coincidint amb el dia mundial del medi ambient, el consistori ha decidit introduir l’ús de gots de plàstic reutilitzables tant al mateix ajuntament, com a l’escola, com a la llar d’infants municipal. Aquests gots tindrien colors diferents en funció del lloc d’ús: escola, llar d’infants, festes locals o ajuntament.

L’objectiu, segons l’alcaldessa Imma Costa, és “evitar el mal ús dels elements de plàstic i fer una passa més en matèria de sostenibilitat mediambiental. Per exemple, la Generalitat ha prohibit la utilització de plàstic d’un sol ús així com el foment del plàstic reciclable.”

“El Montmell, en la mesura de les seves responsabilitats, estarà al capdavant de tot allò relacionat amb el manteniment del nostre patrimoni natural. Per això crec, sincerament, que cal posar de relleu aquesta iniciativa que ara impulsem que potser algú pugui entendre com a menor, sí, però que va en la línia d’avançar en la consolidació dels bons hàbits mediambientals que ofereixin un futur millor i més sà a les futures generacions”, ha explicat l’alcaldessa.

FER UN COMENTARI