La Cavalcada de Reis de Llorenç del Penedès enguany comptarà amb una Reina

Aquest any el recorregut presenta importants novetats amb inici al capdavall de la Rambla Marinada

La Cavalcada de Reis de Llorenç del Penedès compta ininterrompudament amb un Rei negre de veritat des de fa 28 anys, és a dir des de l’any 1992. I enguany, a més, comptarà amb una Reina. Però tampoc serà la primera vegada, doncs fa 10 anys ja hi va haver una Reina rossa.

La Cavalgada de reis tindrà lloc el dia 5 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda amb importants novetats. Aquest any, els Reis Mags d’Orient entraran per la PART DE BAIX DE LA RAMBLA MARINADA i aniran fins al consistori del poble on es farà una rebuda institucional al davant mateix de l’Ajuntament. Seguidament, continuaran el seu trajecte per la Rambla Marinada amunt, fins arribar al carrer Francesc Macià i des d’allà cap a la plaça Immaculada. Seguidament entraran a l’església on se’ls donarà la benvinguda amb tota la solemnitat que es mereixen. Després de cantar una nadala conjunta –amb la participació de la Coral Infantil Rossinyols- els Reis iniciaran el repartiment de regals. Abans de començar la tradicional Cavalcada de Reis, ses majestats visitaran els residents del Centre Gerontològic Llorenç per portar-los alguns presents i felicitar-los les festes.

Com ha de ser, abans vindrà el Carter Reial de Ses Majestats els Reis d’Orient a recollir les cartes de tots els nens i nenes el proper diumenge, dia 29 de desembre de 2019, a les 12:30h, a la Casa de Cultura.

Recordem doncs, que el dia 5 de gener, la Rambla Marinada, el Carrer Francesc Macià, la Plaça Immaculada i el Carrer Pompeu Fabra, estaran tancats al trànsit rodat a partir de les 5 de la tarda a causa de la celebració de la cavalcada.