La Bisbal farà entrega del Xec Nadó a les famílies beneficiàries

El Xec Nadó és una campanya de suport a les famílies però també de dinamització del comerç local

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dijous 17 de maig els beneficiaris del Xec Nadó. És el tercer any que l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès tira endavant aquesta iniciativa que consisteix a entregar un talonari amb 10 vals per un import de 10€ cadascun per bescanviar als comerços del municipi per productes o serveis a aquelles famílies que hagin tingut o adoptat un nen o nena l’any anterior.

Enguany han estat 9 les famílies empadronades al municipi que s’han beneficiat d’aquesta convocatòria. Es tracta de les famílies de 10 nouvinguts: Claudia, Enzo, Sara, Carla, Chloé, Maria Nicole, Sofia, Manel, Noa i Aleix.

El Xec Nadó és una campanya de suport a les famílies però també de dinamització del comerç local, ja que aquestes subvencions ajuden les famílies però també beneficien les botigues bisbalenques que s’han adherit a la campanya. Els vals d’enguany es podran bescanviar a: Cal Pere Busquet, Tot Detall, Radio Mendoza, Vent de Dalt, Farmàcia Dalmau, Fruites i verdures Montserrat, Supermercat Jaume-Suma autoservei, Tris-Tras i Agro-Verd.

El lliurament del Xec Nadó de 100€ serà el dimecres 23 de maig a les 18h a l’auditori del CMC.