La 7a edició de l’Enramada de l’Arboç serà els dies 25 i 26 d’octubre

Aquesta edició comptarà amb espais dedicats a les noves tendències biosaludables i ecològiques

0
164
Imatge de l'alcalde de L'Arboç, Joan Sans, el regidor Alfons Ribas i els propietaris del restaurant El Barretet, Joel Molina i Pep Sendra. (Lluís Tamayo)

La VII Enramada de l’Arboç serà el proper divendres 25 i dissabte 26 d’octubre. Una mostra plenament consolidada després de 6 edicions i la gran acceptació entre els forners, restauradors, productors i la gran assistència de públic en anteriors edicions. La plaça de Catalunya tornarà a ser l’escenari de la popular i consolidada mostra arbocenca que en aquesta edició comptarà amb tallers i activitats de sensibilitat ecològica i biosaludable.

El divendres 25 d’octubre a partir de les 6 de la tarda i el dissabte 26 d’octubre durant tot el dia, arbocencs i visitants vinguts d’arreu, podran tornar a gaudir d’aquesta especialitat gastronòmica acompanyada dels millors vins i caves del Penedès.

Però la setena edició de l’Enramada oferirà també al visitant un bon grapat d’activitats per a totes les edats; maridatges, música en viu, show cooking, tallers i activitats infantils gratuïtes, etc.. Tot plegat una proposta gastronòmica, enològica, solidària i cultural per viure-la en família a L’Arboç.

Des de l’organització de l’Enramada ben aviat s’anirà desvelant tots els detalls i sorpreses que depararà la setena edició.

FER UN COMENTARI