Finalitza el curs de monitors de lleure a Sant Jaume dels Domenys

28 alumnes han completat la formació teòrica d'aquest curs

0
201
Imatge de la cloenda del curs de monitors de lleure. (Cedida)

El passat diumenge, dia 19 de maig, es va cloure el curs de monitors/es de lleure de Sant Jaume dels Domenys

El curs va començar el dia 15 d’abril i durant els quatre dies laborables de la Setmana Santa i els caps de setmana posteriors s’han completat les 100 hores presencials. Ara, els alumnes hauran de fer 160 hores de pràctiques i complementar-ho amb les memòries que hauran de presentar per obtenir el títol homologat per la Generalitat.

Han estat 28 alumnes els que han completat la formació teòrica, dels quals 7 del municipi. Per fer-lo calia ser major de 18 anys. Les persones que han seguit el curs tenen un interès professional o una motivació en el món del lleure, que abasta des de les activitats d’un casal d’estiu fins a les colònies, campaments o esplais que tenen als infants i adolescents com a usuaris.

La formació, que s’ha fet a les instal·lacions de l’escola els Quatre Vents, ha estat impartida per la Fundació Pere Tarrés i organitzada per l’Oficina Jove del Baix Penedès i l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys.

A l’acte de cloenda, l’alcalde, Magí Pallarès, i la regidora d’Ensenyament, Josepa Roig, van entregar als i les alumnes, els diplomes que acrediten haver superat la primera part del curs.

FER UN COMENTARI