Èxit total de la primera Matinal HDCC a Banyeres del Penedès

Prop de 600 persones han participat en aquesta trobada organitzada pel Harley Davidson Club Catalunya

0
549

El passat 22 d’octubre, s’ha celebrat la primera Matinal HDCC a Banyeres del Penedès. Prop de 600 persones han participat en aquesta trobada organitzada pel Harley Davidson Club Catalunya i en la que ha col·laborat l’Ajuntament de Banyeres del Penedès.

Des de les 9 del matí fins a les 2 de la tarda, prop de 600 persones s’han congregat a la Plaça de l’Ajuntament així com als voltants d’aquesta per tal de passar un matí diferent i de bon rotllo. S’han servit esmorzars a base de botifarra amb seques i beguda.

Per amenitzar la matinal ha tingut lloc l’actuació de la banda tribut dels grans hits dels anys 70 als 90, Rockin’ Heaven que ha fet ballar a tothom amb les seves versions. Després de la seva actuació hi ha hagut una exhibició de Lindy Hop, un estil de ball amb parella al so de la música swing que es va popularitzar a Nova York cap als anys 1920, com una derivació del xarleston.

Han vingut moters de tot Catalunya, així com gent de tota la comarca i veïns i veïnes del municipi. Tots ells han pogut gaudir de l’exposició de motos aparcades al llarg del carrer Pau Casals i Plaça de l ‘Ajuntament.

Des de l’Ajuntament de Banyeres com a col·laboradors d’aquest esdeveniment han destacat que “fa goig veure el nostre municipi tan ple de gent gaudint de les motos i de la bona música. S’ha apostat per aquest esdeveniment per tal de promocionar el poble i el comerç local”.

FER UN COMENTARI