Èxit de la caminada per netejar les rutes de l’Arboç

Van recollir gairebé mitja tona de deixalles recollides

0
139
Imatge de la brossa recollida durant la caminada per netejar les Rutes de l'Arboç. Foto: Club Esportiu l'Arboç

El passat diumenge 19 de maig el Club Esportiu l’Arboç va organitzar una caminada amb la finalitat de netejar i recollir les deixalles de les rutes de l’Arboç. Van ser 20 les persones que van participar en aquesta activitat cívica i que, organitzats en tres equips, van netejar de deixalles els vorals dels camins per on transcorren les rutes 2, 3 i 5, d’una llargària entre 7 i 9 kilòmetres aproximadament.
El resultat de l’activitat va ser prou explícit, recollint-se més de 400 kg de deixalles, principalment llaunes, ampolles i bosses de plàstic. En acabar, tots els participants van poder gaudir d’un esmorzar gentilesa de l’Ajuntament de l’Arboç.
Aquesta activitat tenia l’objectiu d’incidir en el civisme de la població transmetent el missatge que és responsabilitat de tots mantenir l’entorn natural net i que no és més net que més neteja, sinó qui menys embruta. Tant el Club Esportiu l’Arboç com a entitat organitzadora, com l’Ajuntament de l’Arboç, com a col·laborador institucional, estan plenament convençuts que la conscienciació ciutadana i la crida al civisme són les eines més eficaces per propiciar que els comportaments i les actituds incíviques siguin cada cop més escasses fins arribar a desaparèixer.
En aquest sentit tant el Club Esportiu l’Arboç com l’Ajuntament de l’Arboç volen expressar en seu agraïment més sincer a les 20 persones que voluntàriament han dedicat una part del seu temps a recolzar amb la seva presència i treball aquesta iniciativa. Tanmateix, el Club Esportiu de l’Arboç està valorant la possibilitat de repetir l’experiència i fa una crida a tots els interessats a estar atents a les xarxes socials i als canals habituals de comunicació del club per rebre informació sobre aquesta i sobre la resta de les nombroses activitats que s’organitzen anualment.

FER UN COMENTARI