Es demana que es reposin els fanals a la Urbanització Torreblanca del Vendrell

Des de la Xarxa Vendrellenca volen fer públic el seu malestar per la falta de solucions a l'enllumenat compromès per part de l’Ajuntament al carrer Alps

0
486

Des de la Xarxa Vendrellenca han emès un comunicat en el qual volen fer públic el seu malestar davant “la falta de solucions a l’enllumenat compromès per part de l’Ajuntament al carrer Alps de Torreblanca”.
Pel que expliquen al comunicat, el passat 21 de desembre, la Xarxa Vendrellenca va rebre una resposta de l’Ajuntament de Vendrell en referència a la reclamació de la instal·lació d’un fanal al carrer Alps de Torreblanca, indicant-los que estava aprovat el pressupost per a la instal·lació del fanal  i que fins i tot la partida estava contemplada amb una quantia de 3.614.03 €.
Pel que indica la Xarxa Vendrellenca, des d’aquella resposta fins ara, s’han retirat 2 fanals més a Torreblanca, a banda del que ja estava pressupostat. L’organització vol “que el fanal del carrer Alps, s’instal·li d’una vegada, perquè fa anys que es reclama per part dels veïns” i indiquen que “entrarem una sol·licitud al SAC perquè abans de finals d’aquest any estiguin instal·lats”.

FER UN COMENTARI