Els arbocencs i arbocenques escolliran les propostes finalistes del Pressupostos Participatius 2019

L’Ajuntament convida tots els veïns i veïnes de l’Arboç a participar, dimarts 22 d’octubre, en el Fòrum Ciutadà de Priorització que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal

0
103
Imatge del cartell dels pressupostos participatius de l'Arboç. Foto: Aj. l'Arboç

Aquest mes d’octubre la convocatòria 2019 de Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de l’Arboç encara ja la seva fase definitiva. I ho fa amb la celebració del Fòrum Ciutadà de Priorització, espai participatiu on els veïns i veïnes assistents podran escollir els projectes que seran sotmesos a votació de tota la ciutadania. La sessió és oberta a tota la població i es durà a terme dimarts 22 d’octubre, a partir de les 19.30 h, a la Biblioteca Municipal. 

Al taller hi prendran part les 22 propostes ciutadanes –del total de 164 presentades per la ciutadania- que han estat considerades vàlides pels tècnics municipals. Mitjançant el treball en diferents grups, els assistents escolliran les actuacions finalistes, és a dir, els projectes que molt aviat els veïns i veïnes majors de 16 anys empadronats al municipi tindran l’oportunitat de votar.  Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, anima la població i el teixit associatiu a implicar-se en el Fòrum Ciutadà de Priorització i destaca que “en cada convocatòria de pressupostos participatius que hem impulsat al municipi han estat més els veïns i veïnes que s’hi han sumat. Això és simptomàtic de la voluntat dels arbocencs i arbocenques per participar en la decisió del present i futur de la nostra vila”. Els Tècnics municipals han dut a terme durant les darreres setmanes un exhaustiu anàlisi i treball de les 164 propostes ciutadanes presentades amb l’objectiu de seleccionar aquelles que complien amb tots els requisits establerts a l’inici del procés i desestimar aquelles actuacions que no s’ajustaven a algun dels criteris fixats. 

FER UN COMENTARI