El grup de Dones del Vendrell inicia una nova etapa sota el lema “Sumem + Dones”

Interactuaran diferents Associacions, al capdavant dones, Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona del Vendrell i Calafell; Associació Afibromed, Associació Taller d'Artesania i Cultura del Baix Penedès, Talent Femení Associació Empresarial i Món Tocat Baix Penedès

0
731
Imatge del grup de Dones del Vendrell. Foto: Cedida

El Grup de Dones del Vendrell inicia una nova etapa amb un nou espai que dóna cabuda als clàssics i ja d’una llarga trajectòria, Tallers de Puntes de Coixí i Patchwork.
Sota el lema “Sumem + Dones”, interactuaran diferents Associacions, al capdavant dones, Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona del Vendrell i Calafell; Associació Afibromed, Associació Taller d’Artesania i Cultura del Baix Penedès, Talent Femení Associació Empresarial i Món Tocat Baix Penedès.
Espai on es realitzaran tallers, xerrades, cursos, formacions, reunions de sòcies, en un local obert a iniciatives que apoderin a les dones, que despertin habilitats o simplement oci.
Resultarà la suma de dones que treballen en diferents àmbits i vulguin compartir amb la resta un espai social, el primer Taller compartit el realitzarà la companya Laura Escribá, sòcia del Grup de Dones que realitzarà una activitat de Mandales.

FER UN COMENTARI