Dos detinguts per cultivar prop de 700 plantes de marihuana en casa del Vendrell

Imatge de la plantació. (Horitzontal)
Un dispositiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Policia Local del Vendrell ha permès desmantellar una plantació de marihuana ubicada en una casa de la urbanització Els Masos de Coma-ruga i detenir els seus responsables, dos homes de 23 i 28 anys. Les investigacions es van posar en marxa en tenir coneixement que en una casa d’aquesta urbanització s’estava cultivant marihuana. L’habitatge, llogat feia quatre mesos, es va localitzar perquè tenia un consum elèctric molt elevat tot i no estar aparentment ocupat. Després de fer un seguiment continuat, els agents van accedir a la casa junt amb els dos detinguts comissant 691 plantes de marihuana, 3,5 quilos de cabdells, 1,5 quilos de picadura i nombrosos aparells pel seu cultiu.
Els investigadors van comprovar que els dos detinguts es desplaçaven diàriament a la casa des de Vilanova i la Geltrú on vivien per treballar a la plantació.
Després de prestar declaració en seu policial, tots dos van ser posats a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.