Comprar a l’Arboç tindrà premi durant el mes de juny

Comença la campanya comercial a tots els comerços de la vila de l’Arboç

0
154
Imatge del Cartell promocional de la campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”. Foto: Cedida

El municipi de l’Arboç torna a participar, com a municipi adherit, a la 9a Campanya Comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, juntament amb 30 poblacions beneficiàries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Durant els dies de la campanya, les persones que realitzin una compra a qualsevol dels més de 70 establiments de venda al detall de l’Arboç obtindran una butlleta participativa que hauran d’omplir i dipositar en una urna al mateix establiment per poder optar al sorteig dels premis. Tots els establiments adherits estaran convenientment identificats amb un cartell promocional.

El sorteig dels premis tindrà lloc en directe als estudis de Ràdio l’Arboç el proper 4 de juliol. En la campanya comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” s’atorgaran interessants experiències turístiques, com nits d’hotel, estades gastronòmiques, etc., aportats per cadascun dels municipis participants.

La campanya inclou també un premi per al comerç que hagi segellat la butlleta guanyadora amb el 1r premi. El vestíbul de la Casa de Cultura acollirà durant el mes de juny una exposició amb tots els premis.

La 9a Campanya Comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” és una de la Generalitat de Catalunya, impulsada originalment a través de la Llei de Barris, i a la qual l’Ajuntament de l’Arboç s’hi va adherir l’any 2014. El finançament de la campanya corre a càrrec de l’Ajuntament de l’Arboç i no suposarà cap cost econòmic pels comerciants participants.

FER UN COMENTARI