Calafell viurà una “invasió zombie” el proper 3 de novembre

Fins al 3 d’octubre, les entrades costaran 30 euros, però aniran pujant a mesura que s’acosti l’esdeveniment

El nucli antic de Calafell viurà el proper 3 de novembre un joc de rol en què, durant tota una nit, viurà una “invasió zombie”. El joc recrearà amb gran realisme una infecció massiva per un virus, que converteix en zombies els afectats, mentre les autoritats lluiten per controlar la situació i els supervivents, per salvar-se. És una activitat, pensada sobretot per a adults, que vol atreure no tan sols els habitants del municipi sinó també força visitants.

Les entrades són ja a la venda. Fins al 3 d’octubre, costaran 30 euros, però aniran pujant a mesura que s’acosti l’esdeveniment. Hi ha diferents descomptes, entre ells un per compartir aquesta activitat a les xarxes socials. L’espectacle inicial de la nit és d’accès lliure i gratuït; després, per participar en el joc caldrà tenir entrada i hi ha la possibilitat de jugar en el bàndol dels zombies o en el bàndol dels supervivents.

L’edat mínima per participar-ho són 10 anys, tot i que fins als 13 cal anar acompanyat d’un adult també participant. No obstant, el joc està bàsicament orientat per al públic adult

La nova activitat es farà amb la col·laboració de les entitats veïnals i comercials del nucli del Poble, així com amb les entitats socials i culturals que hi tenen la seu.