Calafell torna a celebrar la jornada de compres del Black Friday

En el "Black Friday" s'ofereixen grans descomptes dels productes més atractius

0
305

El comerç de Calafell se suma a partir d’avui i fins diumenge, a la jornada de compres del Black Friday. Es calcula que un 90% dels establiments del municipi se sumaran a la iniciativa, com ja va passar l’any passat, tot oferint descomptes especials i grans oportunitats durant els tres dies del cap de setmana.

L’objectiu del Black Friday és incentivar les vendes a base d’ofertes irresistibles o gran promocions en productes concrets i altament atractius. Cada botiga decidirà, d’acord amb la seva pròpia lògica comercial, quins productes ofereix i amb quins descomptes, que seran realment extraordinaris. Els productes rebaixats estaran ben visibles als aparadors.

El Black Friday és una tradició comercial dels Estats Units. Té lloc el darrer divendres de novembre, just l’endemà de la festa del Dia d’Acció de Gràcies. Es considera que és el tret de sortida de la campanya comercial de Nadal i permet aconseguir grans descomptes avançant les compres. En anys molt recents, la fórmula s’ha exportat a molts països, sobretot per l’expansió del comerç en línia. Tanmateix, també molts establiments presencials hi participen.

FER UN COMENTARI