Una seixantena de persones van participar el primer cap de setmana d’aquest mes de la iniciativa ‘Benvinguts a pagès’, una oportunitat per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.
D’aquesta manera, van poder viure en primera persona el procés de producció dels productes que després arriben a taula, tastar-los i comprar-los en origen.
El Baix Penedès s’ha volgut sumar, per segon any, a la iniciativa, amb la participació de 2 productors, 2 restauradors i 1 allotjament turístic: el celler Cal Lluïsot (Bonastre), el celler Finca Mas Perdut (Santa Oliva), el restaurant Ull de Llebre (La Bisbal del Penedès), el restaurant Vell Papiol (Calafell), i els Apartaments Costamar (Calafell platja). Els restaurants van elaborar un menú específic amb productes elaborats a la zona.
Els dies amb més afluència van ser dissabte i diumenge, superant de llarg el nombre de visites de l’any passat. Per això, des del Consell Comarcal del Baix Penedès, que ha apostat des del principi pel projecte, es fa una valoració positiva, decidits a tornar-hi a col·laborar en les properes edicions.