Bellvei acull la 4a edició de Zumba Solidària

Tindrà lloc el pròxim diumenge dia 30 de setembre a les 18 hores al Pavelló Municipal de Bellvei

0
796

El pròxim dia 30 de setembre, Bellvei acollirà la quarta edició de l’esdeveniment “Plántale cara al cáncer de mama” organitzat per Leticia Mercal i la col·laboració de l’ajuntament de Bellvei.

Hi haurà una trentena d’instructors oficials i com sempre, la participació de la zes (zumba education specialist) Diana Serena, el Jammer des d’Itàlia Cristian Bonet i el Jammer espanyol David Díaz. L’esdeveniment tindrà lloc al Pavelló Municipal de Bellvei de 18 hores a les 20 hores. El preu de les entrades anticipades és de 10 euros i a la taquilla el mateix dia, es poden comprar per 13 euros. Les entrades es poden adquirir al Centre Cívic de Bellvei o bé, a través de qualsevol dels instructors participants.

Tots els diners recaptats aniran destinats a l’Hospital de la Vall d’Hebron per a l’estudi del càncer de mama. Per a Leticia Mercal és “una celebració de que la meva mare va superar el
càncer de mama i aquest esdeveniment el faig en forma d’agraïment i per tal de poder ajudar a totes aquelles persones que ho puguin necessitar. Es tracta de l’esperança de que algun dia amb l’ajuda de tots i totes puguem veure la malaltia com un mal record”.

FER UN COMENTARI