Bellvei acull la 4a edició de Zumba Solidària

Tindrà lloc el pròxim diumenge dia 30 de setembre a les 18 hores al Pavelló Municipal de Bellvei

El pròxim dia 30 de setembre, Bellvei acollirà la quarta edició de l’esdeveniment “Plántale cara al cáncer de mama” organitzat per Leticia Mercal i la col·laboració de l’ajuntament de Bellvei.

Hi haurà una trentena d’instructors oficials i com sempre, la participació de la zes (zumba education specialist) Diana Serena, el Jammer des d’Itàlia Cristian Bonet i el Jammer espanyol David Díaz. L’esdeveniment tindrà lloc al Pavelló Municipal de Bellvei de 18 hores a les 20 hores. El preu de les entrades anticipades és de 10 euros i a la taquilla el mateix dia, es poden comprar per 13 euros. Les entrades es poden adquirir al Centre Cívic de Bellvei o bé, a través de qualsevol dels instructors participants.

Tots els diners recaptats aniran destinats a l’Hospital de la Vall d’Hebron per a l’estudi del càncer de mama. Per a Leticia Mercal és “una celebració de que la meva mare va superar el
càncer de mama i aquest esdeveniment el faig en forma d’agraïment i per tal de poder ajudar a totes aquelles persones que ho puguin necessitar. Es tracta de l’esperança de que algun dia amb l’ajuda de tots i totes puguem veure la malaltia com un mal record”.