30 persones es beneficien dels cursos de formació a L’Arboç durant les primeres setmanes del 2019

Estaven dirigits a persones empadronades a l’Arboç, majors de 30 anys i en situació d’atur

0
151

Durant el passat mes de gener el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) de l’Ajuntament de l’Arboç a través del Projecte Pla de Barris va realitzar dues formacions en les quals hi van participar 30 persones majors de 30 anys i que estaven en situació d’atur.

Una de les formacions en la qual hi van participar 15 persones, es va tractar d’un curs d’Auxiliar de Magatzem amb Radiofreqüència, Picking i formació teòric-pràctic en Carretons Elevadors, Frontals, Retràctils i Transpalets Elèctrics que va començar el 21 de gener amb una durada total de 25 hores repartides de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h.

La segona formació en la quaI hi van participar 15 persones més es va dur a terme el dilluns 4 de febrer de 9:30H a 13:30H a l’Aula de Can FREIXAS. L’objectiu era preparar els participants en la manipulació d’aliments en compliment de la legislació vigent respecte la manipulació higiènica dels aliments recollit en el Reglament 852/2004.

Tots els interessats en realitzar cursos i formar-se o que es vulguin apuntar al servei d’ocupació municipal cal que s’adrecin al SOM L’Arboç, ubicat al C/ Major 37, 1r pis, o que truquin al 977 16 71 79 o bé enviïn un correu a serveiocupacio@arbocenc.cat. Aquests cursos han estat una actuació subvencionada per l’Ajuntament de l’Arboç a través del Projecte Integral de Pla de Barris.

FER UN COMENTARI