Jordi Marlès es tornarà a presentar a l’alcaldia de Llorenç del Penedès

Serà la segona vegada que concorre a les eleccions, després de governar amb majoria els darrers 4 anys

0
203
Imatge de Jordi Marlès. Foto: Cedida

Amb el lema “Anem per feina”, l’actual alcalde Jordi Marlès del PDeCat ha presentat aquesta setmana la llista i el programa electoral que encapçalarà per concórrer a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Marlès, ha presentat un equip municipal amb moltes cares noves i sobretot, amb persones vinculades al poble.

Així, de número 2 hi anirà Ignasi Saura, que repeteix. Per ordre els següents a la llista seran: Susanna Picó, Eva Rafecas, Ramon Mestre, Ferran Cunillera, Glòria Castañon, Loli López, Adrià Pons, Neus Camps, i Sergi Rovira. Com a suplents: Maria Ferrer, Montse Sánchez, i Pere Vila.

L’actual alcalde serà la segona vegada que es presenta després de guanyar per majoria les darreres eleccions municipals de 2015, amb 6 regidors dels 11 que hi ha al consistori llorencenc.

Marlès ha explicat que s’han realitzat moltes propostes del programa durant aquesta legislatura, com el nou edifici consistorial, instal·lació de gespa artificial al camp de futbol, el nou accés a la Plaça de la Vila, l’Espai jove, la remodelació parcial de l’enllumenat públic, per un de nou més eficient, … Amb tot, té la voluntat de continuar governant per encarar nous projectes com la reforma de la llar infants antiga, la coberta de la pista poliesportiva, la creació d’un nou espai per nadons dins d’un parc, o posada en funcionament del servei de recollida selectiva porta a porta, entre molts d’altres.

FER UN COMENTARI