Imma Costa: “Podem confirmar l’inici de la licitació per la redacció del projecte de la nova escola de la Joncosa del Montmell i la seva construcció”

Els representants de la Generalitat han visitat els terrenys on s’ha d’ubicar la nova escola

0
1173

L’alcaldessa del Montmell Imma Costa ha anunciat avui que la Generalitat ha confirmat l’inici de la licitació per poder redactar el projecte de la nova escola de la Joncosa del Montmell, així com la posterior construcció de la mateixa.

“Es tracta d’una notícia molt esperada al municipi que ho reivindicava des de feia anys. Estem molt contents que després d’anys de lluita en aquest sentit comencem a albirar una resposta real a una reivindicació ciutadana que al Montmell era unànime. Estem realment molt satisfets”, a dit l’alcaldessa del municipi.

Imma Costa ha fet aquestes declaracions a la sortida de la reunió que aquest dimarts ha mantingut amb el director general de centres públics de la Generalitat, Lluís Baulenas, i amb la directora dels serveis territorials d’ensenyament a Tarragona, Sílvia Rodes, que també s’han reunit amb representants de l’AMPA i de l’equip directiu de l’escola.

Abans de marxar, els representants de la Generalitat han visitat els terrenys on s’ha d’ubicar la nova escola que han merescut l’aprovació, per la seva idoneïtat, del director general de centres públics de la Generalitat.

“És un dia històric pel Montmell, sense exagerar. Per un municipi com el nostre una nova escola és la garantia del nostre futur. En una jornada com aquesta vull reconèixer i recordar la reivindicació i el treball permanent i constant dels pares i mares de l’escola, així com del professorat. Després d’anys de dilacions finalment el projecte comença a prendre embranzida gràcies al compromís de molta gent. Confiem ara que els terminis de redacció del projecte i de la seva posterior construcció siguin els més curts possibles. El Montmell, però sobretot la seva gent, s’ho mereix”, ha emfatitzat l’alcaldessa.

FER UN COMENTARI