ERC Sant Jaume dels Domenys presenta la llista per les eleccions municipals

Joan Ignasi López serà novament el cap de llista

0
613
Imatge de la llista d'ERC Sant Jaume dels Domenys juntament amb el diputat Joan Tardà. Foto: Lourdes Meroño

El passat dissabte 13 d’abril a l’auditori de Cellers Domenys ERC de Sant Jaume dels Domenys va fer la presentació de la seva llista en un acte ple de gom a gom i en el que es trobaven l’alcaldable de Cunit Carme Martínez, el cap de llista d’ERC Calafell Carles Martin, l’alcaldable d’ERC La Bisbal Sílvia Monfort, així com el candidat al Congrés Joan Basseda i el candidat al Senat Ivan Faccia, entre d’altres.

L’alcaldable Joan Ignasi López va recordar que l’any 1999 va ser la primera vegada que Esquerra Republicana es presentava a Sant Jaume dels Domenys i pel que fa a aquestes pròximes eleccions municipals del 26 de maig va posar en valor l’equip que es presentaran  com “un equip honest, que volem treballar pel nostre municipi i que volem canviar les coses”. L’alcaldable es va mostrar optimista en relació als possibles resultats ja que “les enquestes donen un paper molt rellevant a les generals i això també pot ser un reflex de les municipals”. Així mateix va remarcar que ERC és un partit extremadament coherent i transparent i que poden guanyar.

Finalitzada la seva intervenció, va ser el moment de presentar a les persones que formen part de l’equip d’ERC a Sant Jaume. En el número dos està Marta Ventura qui va destacar que “som un equip molt preparat i molt cohesionat” i que “les dones hem de fer un pas al davant i deixar la nostra empremta”

En el número tres està Xavier Urgell, el qual va indicar que li agrada la política i que el projecte que tenen és el que vol per Sant Jaume i que és possible fer una nova gestió municipal.

En el número quatre trobem a Pere Sabaté, membre de l’ADF de sant jaume i president de l’ampa de l’escola els Quatre Vents i tertulià de Domenys Ràdio. Sabaté va explicar que “volem millorar el municipi i fer les coses millors”.

En el número cinc està Maribel Gazulla, qui porta temps militant a ERC de Sant Jaume i va indicar que “crec que ha arribat el moment de fer un canvi”.

En el número sis es troba Cresen Pedreño, veïna de Lletger i que mai s’ha dedicat a la política. Va explicar que li agrada ajudar a la gent i “crec que aquesta és una bona oportunitat i aixo es el que m’ha motivat a estar a ERC”.

En el número set està Pau Orpí, el qual ja va estar a la llista de les municipals del 2015.

Els pròxims números de la llista es donaran a conèixer a través de les xarxes socials, com han fet fins ara.

L’acte el va finalitzar el diputat Joan Tardà.

FER UN COMENTARI